Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Over ons

Melieste glas

Door de jaren heen

Melieste Glas tapt uit een vat van jarenlange ervaring! Het begon allemaal in 1938, toen Nico Melieste de glashandel oprichtte. Na diverse eigenaren kwam het bedrijf in 1984 op naam van Jan Pilaar. Vanaf dat moment groeide de glashandel aanzienlijk, met als gevolg een nieuw pand aan de Verrijn Stuartweg. Na jaren van nog meer groei, verhuisde Melieste naar Livingstoneweg 20 in Goes, waarvandaan we vandaag de dag nog steeds de Zeeuwse en West-Brabantse markt voorzien van kwaliteitsglas.

Sinds 2014 is de leiding in handen van Michel Sinke en groeien we gestaag door! We hebben onder andere een ruime showroom met een zeer breed assortiment aan glasproducten. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en u te laten inspireren voor de mogelijkheden!

Mogen we onze ervaring en expertise voor u inzetten?

Michel Sinke

Directeur

01.

Eigen snij en slijpmachines

Moderne apparatuur voor maatwerk en uiterste precisie

02.

Eigen
monteurs

Betrokken, ervaren en specialist op het gebied van glas

03.

eigen
showroom

Bekijk en ervaar onze producten zelf of vraag advies

04.

Zeeuws
bedrijf

Snel bij u aan huis, tot op 45 min reisafstand, vanuit Goes

Showroom

voor het glaswerk

Al sinds 1938 is Glashandel en Glasslijperij Melieste een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse en West-Brabantse glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren. Ondernemen is immers samenwerken, alleen red je het niet.