Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Advies

we helpen u graag

Zoekt u een passend glasproduct, maar komt u er zelf niet uit? Weet u bijvoorbeeld niet direct waar u op moet letten of wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn? Spreek eens met een van de glasexperts van Melieste Glas. Wij geven u graag advies en komen altijd met de juiste oplossing!

Advies op maat

Naast service is kwaliteit een eigenschap die wij hoog in het vaandel hebben staan. Om die kwaliteit consequent te kunnen waarborgen hebben wij diverse specialisten voor u in huis. Onze glasexperts zijn over het algemeen jarenlang in dienst en weten daardoor altijd waar ze over spreken. Op grond van hun ervaring en grote kennis van glasproducten, weten deze specialisten precies wat u nodig heeft. Per glasproduct heeft Melieste een bewezen glasspecialist rondlopen, zodat we u alle expertise kunnen bieden die nodig is om tot een optimaal resultaat te komen.

Realistisch advies

Het advies van Melieste is altijd persoonlijk en eerlijk. Dat houdt in dat we allereerst uw wensen en mogelijkheden inventariseren en vervolgens bekijken welk glasproduct daar het beste bij past. Hiervoor nemen we net zoveel tijd als nodig is! Wij hebben geen haast. De eerlijkheid van ons advies komt daarin ook naar voren: we zullen u altijd voorleggen wat de beste mogelijkheid is en u een voorstel op maat geven. Wij zullen dus zeker geen duur glasproduct adviseren als dat niet nodig is. Daardoor gaat u wellicht met een ander product naar huis dan u in eerste instantie had verwacht. Ook dat is het advies van Melieste!

Kortom: uw vraag is onze zorg en voor een advies op maat moet u bij Melieste Glas zijn. Direct een specialist spreken? Neem contact op of kom eens langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

01.

Eigen snij- en slijpmachines

Moderne apparatuur voor maatwerk en uiterste precisie

02.

Eigen monteurs

Betrokken, ervaren en specialist op het gebied van glas

03.

eigen showroom

Bekijk en ervaar onze producten zelf of vraag advies

04.

Zeeuws bedrijf

Snel bij u aan huis, tot op 45 min reisafstand, vanuit Goes

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem gerust contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, voorzien van prachtige oplossingen op het gebied van glas. Liever direct een offerte aanvragen? Maak in dat geval gebruik van het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen
Openingstijden

ma. – do. 8:00 – 17:00 uur
vrijdag 8:00 – 16:30 uur
lunchpauze: 12.30 – 13.00 uur

zaterdag en zondag: gesloten.