Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Welkom in onze showroom

1.000 m2 + inspiratie

Wilt u uw woon- of werkcomfort optimaliseren door middel van slimme oplossingen op het gebied van glas? In onze showroom kunt u alle mogelijke producten bekijken en zelf testen. U valt vast van de ene in de andere verbazing.

 

Openingstijden

ma. – do. 8:00 – 17:00 uur
vrijdag 8:00 – 16:30 uur
lunchpauze: 12.30 – 13.00 uur

zaterdag en zondag: gesloten.

Onze showroom

Inspiratie en advies

Glas is een product dat u het beste van dichtbij kunt ervaren. Zeker wanneer u een project gaat uitvoeren, zoals de renovatie van een monumentaal gebouw, het creëren van een aanbouw met schuifpui, of het plaatsen van een nieuwe badkamer met luxe douchecabine.

Uw smaak is absoluut leidend. En bij Melieste Glas is wat dat betreft van alles mogelijk. Van een glazen douchedeur die naadloos sluit, tot geïsoleerd glas-in-lood of een geruisloze schuifdeur, maar ook een gepersonaliseerde foto in een glazenwand. Wij maken de keuzemogelijkheden zelfs tastbaar voor u. Leg uw hand eens op het verwarmende HR-glas. Een technisch hoogstandje dat eventueel uitgevoerd wordt met zonwering.

Op zoek naar inspiratie en advies? Kom gerust een langs. Onze glasexperts staan klaar om u te woord te staan. Bij deze bent u uitgenodigd!

01.

1.000 m2+ inspiratie

Grote showroom waar u producten kunt ervaren.

02.

vakkundig advies

Toelichting door betrokken, ervaren specialisten.

03.

2000 glasproducten op voorraad

Ruim 2000 glasproducten leverbaar uit voorraad.
Loop door onze showroom