Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Glasspecials

Maatwerk onderscheidt ons

Bent u op zoek naar een specialistisch product, zoals glas met een speciale coating, lamellen in de spouw van dubbelglas of een ander product naar eigen inzicht? Bij Melieste Glas uit Goes zorgen wij voor een oplossing! Wij onderscheiden ons in professioneel advies en vakkundig maatwerk. Als u een specifieke wens heeft zetten we onze jarenlange ervaring en grote productkennis graag voor u in. Waarmee mogen we u helpen?

Advies op maat

Zonder twijfel is voor ons ieder glasproduct speciaal, maar binnen de specials vallen met name de niet kant-en-klare ruiten. Waar moet u dan aan denken? Onder andere aan verwarmend e-glas, monumentaal dubbelglas en glazen deuren. Dit is echter slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. De kracht van Melieste Glas zit hem namelijk juist in maatwerk. We leveren geen bulkproducten, maar onderzoeken graag wel glasproduct bij u past of creëren iets nieuws dat aan uw wensen voldoet.

Moderne machines

Al jaren is Melieste Glas dé glasspecialist in Zeeland (en West-Brabant), en dat is niet voor niets. Met specialisten op ieder werkvlak, maar ook dankzij een modern machinepark, kunnen we daadwerkelijk het product leveren dat u zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment snij- en slijpmachines, waarmee we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Hierdoor zijn onze glasspecialisten als geen ander in staat het product te maken dat u wenst. Daarnaast werken we nauw samen met gerenommeerde partijen waardoor ons aanbod enorm is. De opties zijn nagenoeg eindeloos en Melieste Glas is als geen ander in staat om uw wensen te vertalen naar een prachtig resultaat.

Naar welk specialistisch glasproduct bent u op zoek? Ziet u al helemaal voor zich wat u wenst of wilt u eerst een kennismaken en advies ontvangen? We staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons of kom eens langs in onze showroom. We ontmoeten graag!

01.

Eigen snij- en slijpmachines

Moderne apparatuur voor maatwerk en uiterste precisie

02.

Eigen monteurs

Betrokken, ervaren en specialist op het gebied van glas

03.

eigen showroom

Bekijk en ervaar onze producten zelf of vraag advies

04.

Zeeuws bedrijf

Snel bij u aan huis, tot op 45 min reisafstand, vanuit Goes

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem gerust contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, voorzien van prachtige oplossingen op het gebied van glas. Liever direct een offerte aanvragen? Maak in dat geval gebruik van het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen
Openingstijden

ma. – do. 8:00 – 17:00 uur
vrijdag 8:00 – 16:30 uur
lunchpauze: 12.30 – 13.00 uur

zaterdag en zondag: gesloten.