Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Monteren van glas

we helpen u graag

Bij Melieste Glas koopt u niet alleen een hoogwaardig glasproduct, wij zorgen ook voor een perfecte montage op locatie! Glasmontage is namelijk een vak apart. De glaszetters van Melieste zijn hierin gespecialiseerd, ieder op zijn eigen gebied.

Specialist voor iedere vraag

De glasproducten bij Melieste Glas zijn divers. Daardoor vraagt de montage ervan vaak ook om een specialistische aanpak. We hebben teams voor de montage van monumentenglas, voor interieurglas inclusief douchecabine en glazenpuien, en teams die zich juist richten op renovatiewerk.

De kracht zit hem erin dat iedere glaszetter of glasmonteur specifiek één specialisme heeft. Daarmee heeft Melieste voor iedere vraag een antwoord en bent u bij ons aan het juiste adres voor een totaaloplossing voor uw glasproducten!

Door de jaren heen is het duidelijk waar iedereen zich op wil focussen, waar onze krachten liggen en hoe we die het beste kunnen benutten. Door iedere glasmonteur optimaal te benutten garanderen wij altijd de hoogste kwaliteit mete uitstekende montage!

GBO gecertificeerde glaszetters en glasmonteurs

Naast de jarenlange ervaring van de meeste specialisten en hun ruime vakkennis, voldoen wij ook aan vanuit de branche gestelde kwaliteitsnormen. Dat is bij Melieste Glas zichtbaar dankzij het montagecertificaat van de Glas Branche Organisatie. Glasspecialisten hebben bij ons stuk voor stuk diverse cursussen afgerond. Daarmee kunnen we aantonen dat wij absoluut het juiste kwaliteitsniveau hebben.

Montage met kwaliteitsproducten

Het werk van onze montagedienst is deels afhankelijk van de producten die worden gebruikt. Om tot een perfecte montage en afwerking te komen, gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Dat geldt zowel voor het glas zelf als de beglazingsmaterialen die wij gebruiken. Duurzaamheid wordt met het oog op de toekomst door ons gegarandeerd. U kunt dus jarenlang van ons glasproduct genieten!

Wilt u meer weten over onze montage? Bel gerust. Liever direct een kijkje nemen tussen ons aanbod? Kom eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

01.

Eigen snij- en slijpmachines

Moderne apparatuur voor maatwerk en uiterste precisie

02.

Eigen monteurs

Betrokken, ervaren en specialist op het gebied van glas

03.

eigen showroom

Bekijk en ervaar onze producten zelf of vraag advies

04.

Zeeuws bedrijf

Snel bij u aan huis, tot op 45 min reisafstand, vanuit Goes

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem gerust contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, voorzien van prachtige oplossingen op het gebied van glas. Liever direct een offerte aanvragen? Maak in dat geval gebruik van het onderstaande formulier:

Offerte aanvragen
Openingstijden

ma. – do. 8:00 – 17:00 uur
vrijdag 8:00 – 16:30 uur
lunchpauze: 12.30 – 13.00 uur

zaterdag en zondag: gesloten.