Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Screenline isolatieglas in Bruinisse

Voorzien van lamellen

Isolatieglas
Screenline isolatieglas
Verwarmend E-glas

In Bruinisse treffen we een mooie situatie aan. De woning is tuingericht en aan de achterzijde voorzien van een grote raampartij. Hierin is op ons advies het verwarmende E-glas geplaatst. Wat ervoor zorgt dat de warmte evenredig door de woning verspreid wordt. Van boven tot beneden stroomt er voortaan een comfortabele temperatuur door de woonkamer.

Rondom de woning in Bruinisse valt bovendien daglicht door de vele ramen binnen. Een hele prettige eigenschap maar tegelijkertijd een uitdaging. Men wil namelijk privacy behouden en het harde zonlicht mijden. Vandaar het volgende verzoek vanuit de bewoner: “Kunnen wij het dubbele glas verwarmen én voorzien van zonwering?” Een interessante gedachte, maar een methode die tot voor kort voor onmogelijk gehouden werd. Met nadruk op ‘werd’ want Melieste Glas heeft dit voor elkaar gekregen.

Het gehele huis is zodoende voorzien van dubbel glas met zonwering. Handig op afstand te bedienen waardoor nu vanaf de bank de lamellen open of dicht gezet kunnen worden en omhoog- of omlaaggaan. Doordat de zonwering in het glas zit komt er geen stof meer op en kunnen de lamellen ook niet knakken. Sommige raampartijen zijn ook nog eens verwarmd. Een combinatie van technieken die u eigenlijk met eigen ogen moet zien.

Kom daarom voor meer informatie gerust eens naar onze showroom. Wij bewaren gepaste afstand en hanteren de adviezen van het RIVM. U bent van harte welkom.