Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Verwarmend E-Glas in
‘s-Heerhendrikskinderen

Verwarmend E-glas

Isolatieglas
Verwarmend E-glas

‘s-Heerhendrikskinderen

Een mooie klus voor ons! Melieste Glas werd benaderd door huiseigenaren die met een soortgelijk probleem zaten: een woning met grote raampartijen geeft plezier maar het kent ook wat uitdagingen. Bij de een was dat het verlies van warmte aan de tuingerichte woonzijde. Het andere woonadres ervaarde dit ook en had bovendien zonwering nodig om het vele daglicht in huis goed te kunnen reguleren. Hoe we dit hebben opgelost?

Bij dit project in ’s-Heerhendrikskinderen hoorden we: “Het is onze favoriete plek in huis maar we voelen er altijd tocht, wat ons ervan weerhoudt om hier regelmatig te zitten.” Zonde natuurlijk. Daarom stelt Melieste Glas er de toevoeging van verwarmd E-glas voor. De bestaande pui blijft behouden want deze techniek past in ieder kozijn. Zowel vast als draaiend of schuivend. Zonder dat daarbij het zicht naar buiten of binnen verloren gaat.

In de binnenruit van het dubbele glas komt een speciale coating, met aan de onder- en bovenzijde van het kozijn een koperstrip. De coating geleidt de stroom en de ruit warmt zodoende op. Met een handige thermostaat kan de temperatuur vervolgens naar eigen wens hoger of lager ingesteld worden. Op deze slimme wijze creëren we als het ware een muur van warmte. Zo blijft de kou buiten en de warmte binnen. Met als resultaat dat de bewoners ook in het najaar en in de winter van hun tuinkamer kunnen genieten. Een combinatie van technieken die u eigenlijk met eigen ogen moet zien.

Kom daarom voor meer informatie gerust eens naar onze showroom. Wij bewaren gepaste afstand en hanteren de adviezen van het RIVM. U bent van harte welkom.