Offerte aanvragen
Showroom bezoeken
Direct contact

Buiten naar binnen halen én andersom

Een tuinkamer van glas

Hardglazen deuren en puien

Buiten naar binnen halen én andersom

Wat een weelde! Genieten van een mooie tuin is één. Maar de tuin daadwerkelijk betrekken bij het woongedeelte? Dat is genieten op een heel ander niveau. Dankzij een riante tuinkamer met schuifdeuren, creëerden de bewoners van dit project in Schouwen-Duiveland een waar paradijs voor zichzelf. Aan Melieste Glas de opdracht om mee te denken over de uitvoering. Uiteraard slepen wij het glaswerk in onze eigen werkplaats en monteerden onze glasspecialisten het geheel netjes ter plaatse.

Zoals u weet: voor bijzondere plannen lopen wij altijd warm. Zo ook voor dit idee. Een constructie van houten balken waarbinnen een groot oppervlakte aan glas geplaatst mocht worden. Een echte klus voor Melieste Glas uit Goes. Het vooraanzicht is mede op ons advies voorzien van schuifdeuren. Deze hebben wij keurig geplaatst in zwarte aluminium kozijnen. Hiermee wordt de tuin gemakkelijk bij het zitgedeelte betrokken en geniet men binnen van een doorstroom van frisse lucht. Anders dan bij openslaande deuren, heeft een schuifbare pui geen risico op schade door dichtwaaien. Het comfort van schuiven is bovendien grandioos. Met voelbaar weinig moeite wordt een schuifdeel verplaatst in de richting die de bewoner zelf wenst.

Het vele glas op oogniveau zorgt ervoor dat de tuin duidelijk overzien kan worden vanuit deze nieuw gecreëerde leefruimte. Ook is er van ’s ochtends tot ’s avonds een prettige lichtinval. Dit komt mede dankzij het glaswerk dat hoog in de nok van het dak verwerkt is. De toevoeging van deze kleinere raampartij oogt authentiek en rijk. Zoals het gehele project prachtig op elkaar aansluit.

Wat Melieste Glas betreft is dit dan ook een ideale manier om uw achtertuin bij uw huis te betrekken. Hierdoor geniet u niet alleen overdag maar ook ’s avonds en gedurende alle seizoenen van uw tuin. Met onze hulp kunt u buiten naar binnen halen én andersom. Wilt u ook iets dergelijks realiseren? Of wilt u totaaladvies voor een ander plan? Neem eens contact op met onze experts. We denken graag met u mee!